Skip to content

pýli gia tin ygeía Posts

Φροντίδα του δέρματος Συμβουλές σε Οποιαδήποτε Ηλικία

Έχουμε γίνει μια κοινωνία που έχει εμμονή με την εμφάνισή μας.

Έχει παρατηρηθεί ότι ξοδεύουμε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα ομορφιάς στη Δύση από ό, τι κάνουμε για την εκπαίδευση.

Γιατί είναι τόσο μεγάλη η εμμονή; Επειδή είναι πιο εύκολο και πιο προσιτές από ποτέ.Αντι-γήρανση skincare τεχνολογία έχει προχωρήσει αλματωδώς. Ξέρουμε περισσότερα για το δέρμα και σήμερα απ ‘ ότι εμείς. Υπάρχουν προηγμένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που μπορεί να σβήσει χρόνια, και φυσικά, ο πλαστικός χειρουργός έχει τελειοποιήσει το εμπόριο αυτών των διαδικασιών είναι ευκολότερη και φθηνότερη από ποτέ.

Θα δικαιολογείται σε μας εμμονή;

φροντίδα του δέρματος

Λένε ότι η ομορφιά είναι μόνο δέρμα βαθιά, και ενώ πιστεύω ότι αυτό είναι αλήθεια, είναι επίσης σημαντικό να κάνουμε ό, τι αισθάνεται δεξιά για σας. Αν να κρατάς τα προσχήματα κρατάει όλη μέρα, στη συνέχεια, με όλα τα μέσα, αυτό που πρέπει να κάνεις, ωστόσο θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν είμαι οπαδός του να πάει κάτω από το μαχαίρι. Με τις τεράστιες προόδους που έχουν σημειωθεί σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σήμερα, θα προτιμούσα να λαμβάνουν το λιγότερο επεμβατική διαδρομή.

Εδώ είναι μερικά ηλικία που σχετίζονται με συμβουλές και θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσει το δέρμα σας εμφάνιση σε οποιαδήποτε ηλικία, χωρίς βελόνες και μαχαίρια.

20 και Κάτι

Το δέρμα σας είναι στο αποκορύφωμά της ομορφιάς στα είκοσί σας, ωστόσο, να γαλουχήσει την ομορφιά του και να χρησιμοποιείτε πάντα τουλάχιστον SPF 30 αντηλιακό. Φυσικά, αυτό θα πρέπει να συνεχίσει σε οποιαδήποτε ηλικία.

Αποφύγετε το λιπαρό μακιγιάζ και συγκαλύψεις. Χρησιμοποιήστε ένα oil free ενυδατική κρέμα κάθε μέρα. Αυτό είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μια κρέμα ματιών κάτω από την περιοχή των ματιών το βράδυ.

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα που περιέχουν το πράσινο τσάι, το οποίο έχει αποδειχθεί για να βοηθήσει να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος.

30 Κάτι

Τα 30 είναι όταν το δέρμα σας έχει αρχίσει να γίνεται λίγο πιο ξηρό και βλάβη από τον ήλιο μπορεί να αρχίζουν να εμφανίζονται. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το παχύτερο ενυδατικές κρέμες, ώστε να κλειδώσετε στην υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία. Συνεχίστε με κρέμες ματιών το βράδυ και να χρησιμοποιήσετε το αντηλιακό σας με θρησκευτική ευλάβεια. Επίσης, δέρμα που λευκαίνουν τα προϊόντα μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει σκούρες κηλίδες από τη ζημία ήλιων.

Συμβουλή: Βάλτε την ενυδατική σας στην από πάνω υγρό δέρμα. Αυτό βοηθά στο κλείδωμα σε περισσότερη υγρασία.

40 Κάτι

40 ΚάτιΉρθε η ώρα να το κλωτσήσει επάνω μια άλλη εγκοπή. Το σαράντα είναι όταν το δέρμα χάνει πολύ σφίξιμο. Μπορεί να αρχίσει να φαίνεται θαμπό και τους πόρους σας μπορεί να γίνει μεγαλύτερο. Πανάδες, φακίδες, σημεία ηλικίας, αποχρωματισμό, και αλλαγές στο χρώμα του δέρματος μπορεί να γίνει πολύ πιο ορατά. Ρετινοειδή, αντι-οξειδωτικά και άλφα υδροξύ οξέα μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματός σας και το 40 θα ήταν μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τους. Φυσικά και είναι σημαντικό ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε μια παχιά ενυδατική κρέμα και οροί ματιών σε καθημερινή βάση.

Στο σπίτι microdermabrasion εξαρτήσεις είναι επίσης μια επιλογή που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια ομαλότερη, πιο ομοιόμορφη εμφανίζεται υφή του δέρματος και τον τόνο, ενώ το δέρμα σας είναι η υφή και το χρώμα.

50 Κάτι

Αλλαγές στο δέρμα σας έχουν φθάσει σε υψηλή ταχύτητα. Η εμμηνόπαυση έχει συμβάλει στην απώλεια των Οιστρογόνων που είναι αυτό που έχει δώσει στο δέρμα σας την ελαστικότητα του και το κράτησε ενυδατωμένο, ωστόσο, από αυτά τα επίπεδα των οιστρογόνων μειώνονται, θα αρχίσετε να βλέπετε τις ρυτίδες μορφή γύρω από τα μάτια σας, γέρνοντας βλέφαρα και γραμμές έκφρασης γύρω από το στόμα και το μέτωπο.

Αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αντι-γήρανση ή τη μείωση ρυτίδων τύπους, όπως βιταμίνη Α (Ρετινόλη) ή Γλυκολικό οξύ προϊόντα. Retin Α έχει αποδειχθεί για τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ενώ βελτιώνει την υφή του δέρματος, τον τόνο του δέρματος και το χρώμα, καθώς και το δέρμα σας είναι τα επίπεδα ενυδάτωσης.

Γλυκολικό οξύ θα προκαλέσει νέο σχηματισμό του κολλαγόνου για σύσφιξη κύτταρα και να μειώσει τις ρυτίδες στην επιφάνεια του δέρματος. Μετά την εμμηνόπαυση οι γυναίκες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μια κρέμα που περιέχει προγεστερόνη που mayimprove δέρμα ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

60 Κάτι

Από την ηλικία των 60 ετών όλων των τύπων κολλαγόνου είναι σημαντικά κάτω από το νεανικό επίπεδα. Υπάρχουν, ωστόσο υπέροχες ενυδατικές κρέμες που περιέχουν Άλφα Υδροξύ οξέα (Γλυκολικό οξύ), σόγια, πράσινο τσάι andretinol (βιταμίνη Α), η οποία το δέρμα σας θα πρέπει τώρα που είναι πιο ξηρές και δείχνει σημαντικά σημάδια της ηλικίας. Τα άλφα Υδροξύ οξέα θα βοηθήσει να μειώσει μαραμένο δέρμα και η ρετινόλη θα μειώσει τις λεπτές γραμμές.

60 Plus

Σας υφή του δέρματος θα γίνει εμφανώς λιγότερο ομαλή και πιθανότατα θα ξεκινήσετε για να δείτε τα σημεία ηλικίας. Θα εκτιμήσετε την έγκαιρη φροντίδα που σας έχω δώσει στο δέρμα σας, επειδή τα σημάδια της γήρανσης θα είναι ελάχιστο, ωστόσο, αν δεν έχετε ξεκινήσει νωρίς θα καθαρά ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της παραμέλησης. http://pyligiatinygeia.info

Ενώ δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να αναλάβει τη φροντίδα του δέρματός σας, η ζημιά που ήδη έχετε θα είναι δύσκολο να μειωθεί, χωρίς ειδικές ιατρικές θεραπείες όπως Botox ή ίσως χειρουργικές επεμβάσεις. Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να συνεχίσει να εφαρμόζεται, αλλά είναι σοφό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με προηγμένες θεραπείες.

Αν δεν έχουν ακόμη φθάσει το 60, για την καλύτερη φροντίδα του δέρματος συμβουλές για να ακολουθήσει μια καλή θεραπευτική αγωγή φροντίδας δέρματος σε νεαρή ηλικία. Είναι μια εύκολη συνήθεια και το καλύτερο από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εαυτό σας αργότερα.

245 Comments

Ποιες Είναι Οι Αιτίες Της Απώλειας Μαλλιών Στους Ανθρώπους Σήμερα;

Κατά μέσο όρο, μπορείτε να περιμένετε να χάσετε μεταξύ 50 και 100 τρίχες από το κεφάλι σου κάθε μέρα και δεν θα πρέπει να είναι κάτι που θα πρέπει να ανησυχεί. Ωστόσο, αν αρχίσετε να παρατηρείτε ακόμα περισσότερο από αυτό που έχασε, στη συνέχεια, μπορεί να χρειαστεί να δείτε την ιατρική βοήθεια για να προσδιορίσετε τι ακριβώς σας προκαλεί απώλεια μαλλιών σας. Σήμερα υπάρχουν πολλές αιτίες της τριχόπτωσης και παρακάτω θα ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε ό, τι μερικά από αυτά.

Αιτία 1 – Στρες

Τόσο την ψυχική και σωματική καταπόνηση μπορεί να προκαλέσει σε σας για να χάσετε τα μαλλιά και γενικά θα συμβεί περίπου 2 ή 3 μήνες μετά την αγχωτική περίοδο ή το γεγονός έχει αρχίσει. Ο λόγος που τα μαλλιά μπορεί να χαθεί είναι ότι τα θυλάκια τρίχας θα εισέλθουν στη φάση της τελογένεσης πολύ νωρίτερα από ό, τι είναι φυσιολογικό. Ως αποτέλεσμα δεν θα αρχίσουν να αυξάνονται κάθε νέα μαλλιά και το τρίχωμα έχει χυθεί. Ωστόσο, μόλις το πρόβλημα του στρες έχει αφαιρεθεί από τη ζωή σας, θα βρείτε ότι αυτό θα σταματήσει και η νέα μαλλιά θα αρχίσουν να αναπτύσσονται σε θέση που έχασε για μια ακόμη φορά.

Αιτία 2 – Φαρμακευτική Αγωγή

Υπάρχουν πολλοί τύποι φαρμάκων που θα μπορούσε να είναι ένας συμβάλλοντας παράγοντας για να έχετε παρατηρήσει ότι έχετε χάσει πολλά περισσότερα μαλλιά από ό, τι είναι φυσιολογικό. Ωστόσο το πρόβλημα δεν μπορεί να προκύψει αμέσως, αλλά θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματικότητα, αφού έχουν να παίρνετε το φάρμακο για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Αν δεν παρατηρήσετε αυτό το πρόβλημα, τότε θα πρέπει να ζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια.

Τα είδη των φαρμάκων, η οποία θα μπορούσε να είναι μία από τις κύριες αιτίες της απώλειας τρίχας σε ένα άτομο, περιλαμβάνουν τους ομοίους του αντι ακμής, όπως η Ισοτρετινοΐνη, τα φάρμακα για τη μείωση των επιπέδων των λιπιδίων όπως η bezafibrate. Συν, επίσης, φάρμακα που χρησιμοποιούνται ως αναστολείς για την αρτηριακή πίεση ή την καρδιακή ανεπάρκεια ή για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης θα μπορούσε να είναι η αιτία της απώλειας των μαλλιών έχει γίνει πιο αισθητή. Αυτά είναι μόνο μερικά, αλλά μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα βρείτε ότι υπάρχουν πολλά άλλα φάρμακα που μπορεί να είναι ένας παράγοντας που οδηγεί σε απώλεια μαλλιών.

Αιτία 3 – Διαταραχές Του Δέρματος

Υπάρχουν ορισμένα είδη των διαταραχών του δέρματος, όπως η ψωρίαση, το οποίο θα μπορούσε να είναι η αιτία για να χάσει περισσότερα μαλλιά από ό, τι θεωρείται φυσιολογικό. Αλλά συνήθως όταν η θεραπεία ξεκινά από την διαταραχή του δέρματος, στη συνέχεια, η τρίχα θα αρχίσει να αναγεννηθούν.

Αιτία 4 – Τεστοστερόνη

Η αρσενική τεστοστερόνη έχει βρεθεί να είναι μια έμμεση αιτία της τριχόπτωσης σε άνδρες σήμερα. Παρά το σώμα αντιδρά, επειδή τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο σώμα σας να είναι πολύ υψηλή, η απώλεια τρίχας εμφανίζεται επειδή το σώμα έχει γίνει πιο ευαίσθητο με την παραγωγή. Κανονικά, το μέρος όπου η απώλεια μαλλιών τείνει να είναι πιο ορατό από κάποιον που η αιτία της είναι η τεστοστερόνη είναι στην κορυφή και στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού.

Αιτία 5 – Γενετική

Οι πιθανότητες ένα άτομο που πάσχει η απώλεια μαλλιών είναι πολύ μεγαλύτερη, εάν οποιοδήποτε από τους συγγενείς τους που τυχαίνει να είναι φαλακρός. Ένα άτομο μπορεί να κληρονομήσει όχι μόνο από την πλευρά του πατέρα της οικογένειας, αλλά και τις μητέρες τους.

Αιτία 6 – Ηλικία

Καθώς μεγαλώνουμε ο κίνδυνος να χάσει τα μαλλιά της είναι πολύ μεγαλύτερη. Στην ηλικία των 35 περίπου το 40% όλων των ανδρών θα παρατηρήσετε ότι έχουν πολύ λιγότερο τα μαλλιά από ό, τι έκαναν πριν. Στη συνέχεια, ως άνθρωπος μεγαλώνει το ποσοστό αυτό αυξάνεται κατά μέσο όρο περίπου το 65% όλων των ανδρών ηλικίας άνω των 60 ετών θα χάσουμε περισσότερα. Αλλά αντί να τους χάνει τα μαλλιά τείνει να γίνει πολύ λεπτότερη και λεπτότερη εμφάνιση.

Αιτία 7 – Εμμηνόπαυση

Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν και σίγουρα όταν φτάσουν την εμμηνόπαυση είναι και πάλι κινδυνεύουν να χάσουν περισσότερα μαλλιά από ό, τι είναι φυσιολογικό. Αλλά, όπως προαναφέρθηκε, παρά τα μαλλιά να πέσει έξω αυτό που συμβαίνει είναι ότι γίνεται πολύ λεπτότερη ad λεπτότερα. Περίπου το 50% των γυναικών ηλικίας άνω των 50 ετών, θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά τους, έχει γίνει μια μεγάλη συμφωνία λεπτότερο.

Αιτία 8 – Έλλειψη Σιδήρου

Αν τα επίπεδα σιδήρου στο σώμα σας είναι εξαντλημένο, υπάρχει κάθε πιθανότητα ότι θα υποφέρουν από απώλεια μαλλιών. Αυτό πάλι είναι μια από τις αιτίες της τριχόπτωσης ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από από τους άνδρες. Ωστόσο, για να διορθώσει το πρόβλημα, να πάρει ένα συμπλήρωμα σιδήρου μπορεί να βοηθήσει με την αντιστροφή της κατάστασης.

Αιτία 9 – Εγκυμοσύνη και τη Γέννηση του Παιδιού

Εγκυμοσύνη και τη Γέννηση του Παιδιού

Αν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν φαίνεται να είναι πολύ απώλειας τρίχας που συμβαίνουν, είναι αρκετά κοινό για τις γυναίκες να χάνουν τα μαλλιά για μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Γενικά με αυτό το συγκεκριμένο προκαλέσει τα μαλλιά θα αρχίσουν να αρχίσει να αυξάνεται και πάλι, με δική του πρωτοβουλία, όπως τα επίπεδα των ορμονών μέσα στο σώμα της γυναίκας αρχίζουν να επιστρέψει πίσω στο φυσιολογικό.

Παραπάνω εξετάσαμε τις κύριες αιτίες της απώλειας τρίχας σήμερα, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άλλοι που πρέπει να εξεταστούν. Τα μαλλιά σας απώλεια θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι κάτω από τα είδη των προϊόντων που χρησιμοποιούν, τα οποία περιέχουν συστατικά που μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Επίσης ο τρόπος που τα μαλλιά σας είναι φθαρμένα μπορεί να προκαλέσει απώλεια μαλλιών, ειδικά σε περιπτώσεις όπου η τρίχα τραβιέται πάρα πολύ σφιχτά.

Μόνο όταν ξέρετε ακριβώς τι σας ώθησε στο να αρχίσει να χάνει τα μαλλιά μπορείτε να στη συνέχεια να εξετάσουμε τρόπους θεραπείας. Αλλά πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε θεραπείες που βλέπετε διαφημίζονται στο διαδίκτυο ή σε περιοδικά ή εφημερίδες είναι σημαντικό να αναζητήσουν ιατρική συμβουλή πρώτη. Με αυτόν τον τρόπο την επαγγελματική ιατρική μπορεί να πάρει μια ματιά σε αυτό που οι υποκείμενες αιτίες της απώλειας τρίχας σας και να τα επεξεργάζονται ανάλογα. Επίσης, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει γρήγορη λύση για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης και σίγουρα όποιος λέει ότι μπορεί να σας προσφέρει μια θαυματουργή θεραπεία για το πρόβλημά σας δεν πρέπει να πιστεύεις ό, τι έχουν να πουν.

1 Comment