Skip to content

Ποιες Είναι Οι Αιτίες Της Απώλειας Μαλλιών Στους Ανθρώπους Σήμερα;

Κατά μέσο όρο, μπορείτε να περιμένετε να χάσετε μεταξύ 50 και 100 τρίχες από το κεφάλι σου κάθε μέρα και δεν θα πρέπει να είναι κάτι που θα πρέπει να ανησυχεί. Ωστόσο, αν αρχίσετε να παρατηρείτε ακόμα περισσότερο από αυτό που έχασε, στη συνέχεια, μπορεί να χρειαστεί να δείτε την ιατρική βοήθεια για να προσδιορίσετε τι ακριβώς σας προκαλεί απώλεια μαλλιών σας. Σήμερα υπάρχουν πολλές αιτίες της τριχόπτωσης και παρακάτω θα ρίξουμε μια σύντομη ματιά σε ό, τι μερικά από αυτά.

Αιτία 1 – Στρες

Τόσο την ψυχική και σωματική καταπόνηση μπορεί να προκαλέσει σε σας για να χάσετε τα μαλλιά και γενικά θα συμβεί περίπου 2 ή 3 μήνες μετά την αγχωτική περίοδο ή το γεγονός έχει αρχίσει. Ο λόγος που τα μαλλιά μπορεί να χαθεί είναι ότι τα θυλάκια τρίχας θα εισέλθουν στη φάση της τελογένεσης πολύ νωρίτερα από ό, τι είναι φυσιολογικό. Ως αποτέλεσμα δεν θα αρχίσουν να αυξάνονται κάθε νέα μαλλιά και το τρίχωμα έχει χυθεί. Ωστόσο, μόλις το πρόβλημα του στρες έχει αφαιρεθεί από τη ζωή σας, θα βρείτε ότι αυτό θα σταματήσει και η νέα μαλλιά θα αρχίσουν να αναπτύσσονται σε θέση που έχασε για μια ακόμη φορά.

Αιτία 2 – Φαρμακευτική Αγωγή

Υπάρχουν πολλοί τύποι φαρμάκων που θα μπορούσε να είναι ένας συμβάλλοντας παράγοντας για να έχετε παρατηρήσει ότι έχετε χάσει πολλά περισσότερα μαλλιά από ό, τι είναι φυσιολογικό. Ωστόσο το πρόβλημα δεν μπορεί να προκύψει αμέσως, αλλά θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματικότητα, αφού έχουν να παίρνετε το φάρμακο για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Αν δεν παρατηρήσετε αυτό το πρόβλημα, τότε θα πρέπει να ζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια.

Τα είδη των φαρμάκων, η οποία θα μπορούσε να είναι μία από τις κύριες αιτίες της απώλειας τρίχας σε ένα άτομο, περιλαμβάνουν τους ομοίους του αντι ακμής, όπως η Ισοτρετινοΐνη, τα φάρμακα για τη μείωση των επιπέδων των λιπιδίων όπως η bezafibrate. Συν, επίσης, φάρμακα που χρησιμοποιούνται ως αναστολείς για την αρτηριακή πίεση ή την καρδιακή ανεπάρκεια ή για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης θα μπορούσε να είναι η αιτία της απώλειας των μαλλιών έχει γίνει πιο αισθητή. Αυτά είναι μόνο μερικά, αλλά μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα βρείτε ότι υπάρχουν πολλά άλλα φάρμακα που μπορεί να είναι ένας παράγοντας που οδηγεί σε απώλεια μαλλιών.

Αιτία 3 – Διαταραχές Του Δέρματος

Υπάρχουν ορισμένα είδη των διαταραχών του δέρματος, όπως η ψωρίαση, το οποίο θα μπορούσε να είναι η αιτία για να χάσει περισσότερα μαλλιά από ό, τι θεωρείται φυσιολογικό. Αλλά συνήθως όταν η θεραπεία ξεκινά από την διαταραχή του δέρματος, στη συνέχεια, η τρίχα θα αρχίσει να αναγεννηθούν.

Αιτία 4 – Τεστοστερόνη

Η αρσενική τεστοστερόνη έχει βρεθεί να είναι μια έμμεση αιτία της τριχόπτωσης σε άνδρες σήμερα. Παρά το σώμα αντιδρά, επειδή τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο σώμα σας να είναι πολύ υψηλή, η απώλεια τρίχας εμφανίζεται επειδή το σώμα έχει γίνει πιο ευαίσθητο με την παραγωγή. Κανονικά, το μέρος όπου η απώλεια μαλλιών τείνει να είναι πιο ορατό από κάποιον που η αιτία της είναι η τεστοστερόνη είναι στην κορυφή και στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού.

Αιτία 5 – Γενετική

Οι πιθανότητες ένα άτομο που πάσχει η απώλεια μαλλιών είναι πολύ μεγαλύτερη, εάν οποιοδήποτε από τους συγγενείς τους που τυχαίνει να είναι φαλακρός. Ένα άτομο μπορεί να κληρονομήσει όχι μόνο από την πλευρά του πατέρα της οικογένειας, αλλά και τις μητέρες τους.

Αιτία 6 – Ηλικία

Καθώς μεγαλώνουμε ο κίνδυνος να χάσει τα μαλλιά της είναι πολύ μεγαλύτερη. Στην ηλικία των 35 περίπου το 40% όλων των ανδρών θα παρατηρήσετε ότι έχουν πολύ λιγότερο τα μαλλιά από ό, τι έκαναν πριν. Στη συνέχεια, ως άνθρωπος μεγαλώνει το ποσοστό αυτό αυξάνεται κατά μέσο όρο περίπου το 65% όλων των ανδρών ηλικίας άνω των 60 ετών θα χάσουμε περισσότερα. Αλλά αντί να τους χάνει τα μαλλιά τείνει να γίνει πολύ λεπτότερη και λεπτότερη εμφάνιση.

Αιτία 7 – Εμμηνόπαυση

Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν και σίγουρα όταν φτάσουν την εμμηνόπαυση είναι και πάλι κινδυνεύουν να χάσουν περισσότερα μαλλιά από ό, τι είναι φυσιολογικό. Αλλά, όπως προαναφέρθηκε, παρά τα μαλλιά να πέσει έξω αυτό που συμβαίνει είναι ότι γίνεται πολύ λεπτότερη ad λεπτότερα. Περίπου το 50% των γυναικών ηλικίας άνω των 50 ετών, θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά τους, έχει γίνει μια μεγάλη συμφωνία λεπτότερο.

Αιτία 8 – Έλλειψη Σιδήρου

Αν τα επίπεδα σιδήρου στο σώμα σας είναι εξαντλημένο, υπάρχει κάθε πιθανότητα ότι θα υποφέρουν από απώλεια μαλλιών. Αυτό πάλι είναι μια από τις αιτίες της τριχόπτωσης ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από από τους άνδρες. Ωστόσο, για να διορθώσει το πρόβλημα, να πάρει ένα συμπλήρωμα σιδήρου μπορεί να βοηθήσει με την αντιστροφή της κατάστασης.

Αιτία 9 – Εγκυμοσύνη και τη Γέννηση του Παιδιού

Εγκυμοσύνη και τη Γέννηση του Παιδιού

Αν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν φαίνεται να είναι πολύ απώλειας τρίχας που συμβαίνουν, είναι αρκετά κοινό για τις γυναίκες να χάνουν τα μαλλιά για μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Γενικά με αυτό το συγκεκριμένο προκαλέσει τα μαλλιά θα αρχίσουν να αρχίσει να αυξάνεται και πάλι, με δική του πρωτοβουλία, όπως τα επίπεδα των ορμονών μέσα στο σώμα της γυναίκας αρχίζουν να επιστρέψει πίσω στο φυσιολογικό.

Παραπάνω εξετάσαμε τις κύριες αιτίες της απώλειας τρίχας σήμερα, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί άλλοι που πρέπει να εξεταστούν. Τα μαλλιά σας απώλεια θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι κάτω από τα είδη των προϊόντων που χρησιμοποιούν, τα οποία περιέχουν συστατικά που μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Επίσης ο τρόπος που τα μαλλιά σας είναι φθαρμένα μπορεί να προκαλέσει απώλεια μαλλιών, ειδικά σε περιπτώσεις όπου η τρίχα τραβιέται πάρα πολύ σφιχτά.

Μόνο όταν ξέρετε ακριβώς τι σας ώθησε στο να αρχίσει να χάνει τα μαλλιά μπορείτε να στη συνέχεια να εξετάσουμε τρόπους θεραπείας. Αλλά πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε θεραπείες που βλέπετε διαφημίζονται στο διαδίκτυο ή σε περιοδικά ή εφημερίδες είναι σημαντικό να αναζητήσουν ιατρική συμβουλή πρώτη. Με αυτόν τον τρόπο την επαγγελματική ιατρική μπορεί να πάρει μια ματιά σε αυτό που οι υποκείμενες αιτίες της απώλειας τρίχας σας και να τα επεξεργάζονται ανάλογα. Επίσης, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχει γρήγορη λύση για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης και σίγουρα όποιος λέει ότι μπορεί να σας προσφέρει μια θαυματουργή θεραπεία για το πρόβλημά σας δεν πρέπει να πιστεύεις ό, τι έχουν να πουν.

3 Σχόλια

 1. The men’s prostate is central to the a part of a male’s the reproductive system. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate gland is situated just while watching rectum, below the bladder and all around the urethra. When there is prostate problem, it will always be really really irritating and inconvenient for the patient as his urinary strategy is directly affected.

  The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and prostate cancer.

  Prostate infection, also known as prostatitis, is the most common prostate-related symptom in men younger than 55 years old. Infections in the prostate are classified into four types – acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

  Acute bacterial prostatitis may be the least common coming from all varieties of prostate infection. It is caused by bacteria based in the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

  Chronic bacterial prostatitis is often a condition of a particular defect inside the gland along with the persistence presence of bacteria inside urinary tract. It can be due to trauma to the urinary tract or by infections received from other parts of the body. A patient may go through testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it could be treated by removal of the prostate defect then the employment antibiotics and NSAIDs to treat the redness.

  Non-bacterial prostatitis is the reason for approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not yet to create the cause of these conditions. Some researchers feel that chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and heavy lifting could cause these infections.

  Maintaining a Healthy Prostate

  To prevent prostate diseases, an effective diet is important. These are some from the things you can do and also hardwearing . prostate healthy.

  1. Drink sufficient water. Proper hydration is essential for our health and wellbeing and it will also maintain your urinary track clean.

  2. Some studies declare that several ejaculations weekly will help to prevent cancer of the prostate.

  3. Eat pork sparingly. It has been shown that consuming greater than four meals of beef weekly will heighten the likelihood of prostate diseases and cancer.

  4. Maintain a suitable diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

  The most crucial measure to consider to be sure a normal prostate is usually to choose regular prostate health screening. If you are forty years old and above, you must select prostate examination at least one time annually.

 2. AlbaDelgado AlbaDelgado

  Πρώτα απ’ όλα, ακριβώς πριν από την επαφή , σαν βοήθεια για την κατάλληλη στύση. Αυτό το πήκτωμα, σύμφωνα με τις αξιώσεις, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και 30 δευτερόλεπτα πριν από την επαφή, και όσο νωρίτερα γίνεται, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα. Μια μακροχρόνια, τακτική χρήση του πηκτώματος χρειάζεται για να εξασφαλιστούν αποτελέσματα με διάρκεια όσον αφορά την αυξημένη λίμπιντο και την διέγερση και, όπως προαναφέρθηκε, για την υποστήριξη της διεύρυνση του πέους. http://titangel-in-greece.com/#6 Η στύση εμφανίζεται 20 λεπτά μετά την εφαρμογή και διαρκεί όσο θέλεις. Η γυναίκα μου είναι ενθουσιασμένη!’ ΓΙΑΝΝΗΣ, 43 ΕΤΩΝ. Πάντα δούλευα σκληρά, ώστε να κάνω την οικογένειά μου καλύτερη. Δεν έχω καθόλου αντοχή για να ικανοποιήσω τη γυναίκα μου. Κάνουμε σεξ μόνο το σαββατοκύριακο και είναι πολύ βαρετό… Μια μέρα, ένας φίλος μου πρότεινε να δοκιμάσω το Titan Gel. Απλά έμεινα άφωνος με το αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *